Drvorez – Usluge

Drvorez doo - Usluge

Osim procesa obrade drveta i proizvodnje sortimenata od drveta, paleta, lijepljenih elemenata i jelovog škarta, naše preduzeće pruža i usluge sušenja drveta, transporta proizvoda, usluge prodaje građevinskog materijala, kao i usluge samouslužne autopraonice.

Drvorez sušara

SAVREMENE SUŠAREUsluga Sušenja

U sklopu preduzeća nalaze se tri savremene sušare. Sve sušare su kapaciteta 40 – 60 m3 istovremenog sušenja drvnih sortimenata. Takođe, pored sušenja vlastitih proizvoda vršimo i usluge sušenja našim klijentima. Tretiranje drveta u sušarama je odličan vid zaštite drveta. Tretiranje se vrši pod visokom temperaturom i velikom vodenom parom, čime se drvo rješava svega suvišnog što može kasnije izazvati kvarenje ili propadanje drveta. Vršimo i usluge termičke obrade paleta uz svu odgovarajuću dokumentaciju izdatu od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

TRGOVINA DOO DRVOREZGrađevinski Materijal

Osim rezane građe kupcima nudimo i širok asortiman “krupnog” građevinskog materijala visokog kvaliteta. U našem maloprodanom objektu možete nabaviti visokokvalitetne proizvode renomiranih svjetskih i domaćih proizvođača. Sve što Vam je potrebno pri gradnji Vašeg doma ili nekog drugog objekta: cement, kreč, betonski ili cigla blokovi, sve vrste armaturnog ili građevinskog željeza, različite vrste crijepa, …možete pronaći kod nas.

GRADNJA
KVALITET
DOSTAVA
gradjevinski_materijal_zica_prodaja
kreč
mreža željezna
cement
šuplja cigla
betonski blok
https://drvorez.com/wp-content/uploads/2019/07/autopraona_1.jpg

POSEBNE USLUGESamouslužna Autopraonica

Naša nova poslovnica – Drvorez poslovna jedinica na adresi Ducipolje 256, Banja Luka Vam nudi usluge savremene i moderne samouslužne autopraonice. Smještena na veoma atraktivnoj lokaciji, na magistralnom putu pri samom ulasku u grad, uz radno vrijeme od 0-24 h, svojim klijentima pruža mogućnost veoma povoljne, brze i kvalitene usluge. Dovoljno prostora na asfaltiranom parkingu će čak i povremene gužve u autopraonici, učiniti lakšim i prihvatljivim.

USLUGA PREVOZATransport Proizvoda

Konstantan trud na unapređivanju uslova rada i kvaliteta usluga, zahtjevao je i posjedovanje vlastitog voznog parka i vozila za prevoz drvnih sortimenata. Danas se možemo pohvaliti respektabilnim voznim parkom, kojim smo obezbjedili da naši kupci uopšte i ne razmišljaju da li će njihova naručena roba stići sigurno i na vrijeme. Naši profesionalni i iskusni vozači, svakodnevno isporučuju proizvode DRVOREZ doo na razne destinacije širom Evrope.

transport
Drvorez Hostel

USLUGE SMJEŠTAJADrvorez Hostel

U prizemlju se nalaze sobe sa 15 ležajeva. Sobe su sa zajedničkim tuševima, toaletima i kuhinjom.
Na gornjem spratu nalaze se 3 apartmana sa ukupno 8 ležajeva. Na raspolaganju je i besplatni privatni parking za vozila. Za sve detaljnije informacije možete nas kontaktirati na telefonski broj 065 039 295.
Dobrodošli!

Drvorez doo

PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRANSPORT I TRGOVINU DRVNIH SORTIMENATA
JIB – 4400828910003
Matični broj – 1791214
Sudski registar – 1-5414-00
Banja Luka

Kontaktirajte Nas

PRODAJA: +387 51 480 381
KOMERCIJALA: +387 51 480 931
GENERALNI DIREKTOR: +387 65 512 281
TEHNIČKI RUKOVODILAC: +387 65 716 629
TELEFAX: +387 51 480 777
E-MAIL: drvorez@ymail.com

Pratite Nas

SAZNAJTE NAJNOVIJE INFORMACIJE
O NAŠEM POSLOVANJU, PRATITE NAS
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Pozovite Nas

Phone Viber WhatsApp

https://drvorez.com/wp-content/uploads/2019/07/logo_menu_white_footer.png

©Copyright Drvorez doo 2019
All rights reserved
Product By mariolaWeb